°C
zondag 14 juli 2024

Mamacafé over EHBO bij kinderen

Hillegom – Elke eerste dinsdag van de maand is het Mamacafé in de Bibliotheek Hillegom (Sportlaan 1) dé ontmoetingsplek voor (aanstaande) moeders en vaders van jonge kinderen, waarbij ook baby’s en peuters van harte welkom zijn. Tijdens Het Mamacafé op dinsdag 3 mei beantwoordt een instructeur van Let us Train You vragen over EHBO bij kinderen. Hij geeft praktijkvoorbeelden, je leert tips en trucs of je frist je kennis op. Loop gezellig binnen tussen 10:00 en 12:00 uur, je hoeft je niet van tevoren aan te melden. De peuters kunnen luisteren naar een mooi verhaal of een puzzel maken. Deze ochtenden worden georganiseerd i.s.m. het Centrum voor Jeugd en Gezin.

EHBO bij kinderen
Jaarlijks komen 140.000 kinderen op de spoedeisende hulp na een ongeluk(je) in of om huis. Weet jij wat je moet doen als jouw of een ander kind iets overkomt? Zorg ervoor dat je kunt helpen! Kleine handelingen kunnen soms levensreddend zijn!

Mamacafés
Tijdens de maandelijkse Mamacafés spreken we onder het genot van een kop koffie met elkaar over onze kinderen, hoe ze groter groeien, over de peuterpuberteit, over de Jeugdgezondheidszorg, over de combinatie kinderen en werk, over leuke kinderboeken en over handige tips bij het opvoeden. Maandelijks wordt er een thema ‘in het zonnetje’ gezet. Welke thema’s dit zijn, bepalen de bezoekers zelf. Elke maand wordt een deskundige uitgenodigd.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl, op www.facebook.com/MamaCafeHillegom en op http://www.letustrainyou.nl

 

Aankomende evenementen

Lees ook: