°C
donderdag 25 juli 2024

Deelnemers gevraagd voor Verhalentafels

HILLEGOM – Stichting Vrienden van Oud Hillegom start op 2 mei met de eerste verhalentafel in de Hillegom de bibliotheek. Hillegommers worden opgeroepen om hun verhalen over vroeger te komen vertellen. Op 2 mei is het onderwerp “Mijn schooltijd in Hillegom”. 23 Mei is het onderwerp “Lekker uitgaan deed je in Hillegom”. Alle data en onderwerpen staan op de website van de Vrienden, www.vriendenvanoudhillegom.nl.

Verhalentafels zijn groepsgesprekken over vooraf vastgestelde onderwerpen die door foto’s en voorwerpen worden ondersteund. De gesprekken worden begeleid door een gespreksleider en zullen tot een boek worden verwerkt. Dit initiatief kon worden opgestart dankzij de donatie van de Rabobank Clubkas Campagne afgelopen najaar.

Er zijn 11 maandagmiddagen vastgesteld tussen mei en november van dit jaar; iedere verhalentafel duurt van 14.00 – 15.30 uur. Iedereen kan zich aanmelden om mee te doen met een of meer verhalentafels, en er zijn nog plaatsen beschikbaar.

Aanmelden kan door een email te sturen aan verhalentafel.hillegom@gmail.com of per telefoon op nummer 505454 (telefoon alleen op dinsdagavonden van 19.00-21.30u). Ook een klein briefje kan in de postbus worden gedaan met uw naam en telefoonnummer bij het Kerkplein nr. 1 van de Vrienden van Oud Hillegom.

Aankomende evenementen

Lees ook: