°C
zaterdag 13 juli 2024

Startsein Beursvloer Bollenstreek

Streek – De verantwoordelijke wethouders van de gemeenten Hillegom, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout en Teylingen onthullen op dinsdag 12 april om 16.00 uur de website van de Beursvloer Bollenstreek 2016. Hiermee geven zij het officiële startsein voor de aanmeldingsperiode van de Beursvloer. Onder het motto ‘durf te ruilen’ kunnen geïnteresseerde maatschappelijke organisaties en verenigingen zich vanaf deze datum inschrijven voor de Beursvloer. De Beursvloer Bollenstreek 2016 vindt plaats op woensdag 23 november 2016 in het Teylingen College, locatie Leeuwenhorst, in Noordwijkerhout.

De Beursvloer Bollenstreek is een ontmoetingsplaats voor maatschappelijke organisaties, verenigingen en het bedrijfsleven. Het doel is om elkaar te vinden om klussen te realiseren met gesloten beurs. Op de beursvloer kunnen contacten worden gelegd en deals worden gemaakt. Vraag en aanbod komen op een dynamische en sprankelende manier bij elkaar.

De Beursvloer Bollenstreek vindt dit jaar voor de vierde keer plaats. De vorige edities waren succesvol. In alle drie de voorgaande edities waren er ruim 100 matches. Een goede reden om de Beursvloer dit jaar weer te organiseren. De Beursvloer Bollenstreek wordt georganiseerd door Lionsclub Bollenstreek in samenwerking met de gemeenten Hillegom, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout en Teylingen

Aankomende evenementen

Lees ook: