°C
dinsdag 23 juli 2024

Activiteiten De Buurtkamer

Hillegom – Begin 2016 is er in ‘t Pluspunt een buurtkamer geopend, gerund door enthousiaste vrijwilligers.

Wat is een buurtkamer? Een buurtkamer is een ruimte voor en door buurtbewoners. Buurtbewoners vullen gezamenlijk in hoe de buurtkamer wordt gebruikt. In een buurtkamer kunnen buurtbewoners elkaar ontmoeten en activiteiten organiseren. Alle buurtbewoners zijn welkom en er is ruimte voor ieders initiatief.   

Hoe werkt het? Wat er in de buurtkamers gebeurt, hangt voor een groot deel af van de buurtbewoners. Zij geven aan welke activiteiten ze willen ondernemen.  Hiervoor zijn enthousiaste vrijwilligers aanwezig. Samen met de bewoners gaan deze enthousiaste gastvrouwen en -heren aan de slag in de buurtkamer. Welzijn Hillegom zorgt voor ondersteuning. Daarnaast organiseren Welzijn Hillegom en de vrijwilligers in april een aantal activiteiten in de buurtkamer.

8 april – Kunst van brooddeeg maken
15 april – Kunst van brooddeeg schilderen
22 april – Bewegen op muziek
29 april – Hillegom Quiz

Deelname is gratis en kosten voor koffie/thee zijn €1,00. Er is ook voldoende speelgoed aanwezig voor de kleintjes.

Het adres is ’t Pluspunt, Henri Dunantplein 28 in Hillegom

Aankomende evenementen

Lees ook: