°C
zondag 14 juli 2024

Speeltuin Weerestein kan elke dag open!

Hillegom Speeltuin Weerestein heeft voldoende vrijwilligers om elke werkdag van het speelseizoen van 2016 open te kunnen.

Groepsfoto van de vrijwilligers. Dankzij de reacties van 8 nieuwe toezichthouders, naast de 11 al bekende toezichthouders, zullen kinderen elke dag na schooltijd de mogelijkheid hebben om in de speeltuin te komen spelen.
De wervingscampagne middels flyers, persbericht en social media hebben dus hun doel bereikt. Het bestuur van speeltuin Weerestein is hiermee erg blij en hoopt op een gezellig seizoen met het liefst veel mooie zonnige dagen.
Namens de speeltuinkinderen een hartelijk welkom en alvast bedankt aan alle vrijwilligers die het mogelijk maken om de speeltuin te openen en open te houden!

Aankomende evenementen

Lees ook: