°C
woensdag 24 juli 2024

Kinderen kunnen weer mee met de Hill-Billies op vakantie

Hillegom- Wil je niets liever dan samen met je vriendjes en vriendinnetjes plezier maken zonder dat je ouders over je schouders kijken? Of wil je een heerlijk weekje voor jezelf zonder dat je kinderen al je tijd opeisen? Dan is jeugdkamp De Hill-Billies echt iets voor jou!

Van zaterdag 16 juli 2016 tot en met zaterdag 23 juli 2016 gaan De Hill-Billies met 20 leiding en maximaal 54 kinderen op kamp naar het Brabantse Eersel. Hier verblijven we in kampeerboerderij D’n Hazelaar, hier verbleven we in de afgelopen jaren al een aantal keer in het oude gedeelte. Dit jaar verblijven we in het vernieuwde gedeelte voorzien van meer luxe en comfort. Direct aangelegen aan de boerderij bevindt zich een bos waar we veel spellen zullen organiseren. Naast het spelen in het bos zullen we gaan winkelen in Eersel, houden we een vossenjacht, fietstocht en zullen we op de kampeerboerderij gebruik maken van de aanwezige speelmaterialen en speelvelden.

De leiding is inmiddels al druk bezig met alle voorbereidingen zodat we met een gevuld programma en een leuk thema een geweldige week zullen beleven zonder een moment van verveling.

Ben jij tussen de 7 en 12 jaar en heb je nu al zin om mee te gaan? Schrijf je dan direct in via de website en vertel het door aan al je vriendjes en vriendinnetjes!

De kampweek kost dankzij onze loyale donateurs slechts € 125,-. Mocht dit toch nog een probleem zijn kijk dan op de website voor alle mogelijke betalingsregelingen.

Ben je nog niet overtuigd of benieuwd naar alle foto’s en filmpjes en verdere informatie kijk dan op www.hill-billies.nl of op www.facebook.com/hillbilliesNL

Aankomende evenementen

Lees ook: