°C
zondag 14 juli 2024

Prokkel disco

Hillegom – Sinds september 2015 wordt er op iedere eerste zondag van de maand een Prokkel middag gehouden in OJC Solution aan de Van den Endelaan 7. De grotendeels verstandelijk gehandicapten bezoekers komen graag naar deze middag toe om een spelletje te doen en elkaar te ontmoeten. Er is een keer een goochelshow geweest en deze keer kwamen de bezoekers met een ander idee. Ze wilden graag een middag met muziek en dansen en op zondag 6 maart is het dan zover: de eerste Prokkel disco! Een DJ zal op deze middag de leukste muziek voor deze doelgroep draaien en ook zal er een mooie licht show verzorgt worden. Van 14.00 tot 16.30 is Solution open en de entree is gratis.

Meer informatie is verkrijgbaar bij Jongerenwerk Hillegom, Richard Grimbergen, 0610704075 of richardgrimbergen@welzijnskwartier.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: