°C
donderdag 25 juli 2024

Turnactiviteit voor volwassenen

Hillegom – Wij zijn een kleine groep (mannen, vrouwen zijn uitgenodigd!) en wij houden ons bezig met uitdagende manieren van bewegen. Dat wil zeggen dat wij onze persoonlijke grenzen proberen te verleggen en niet bang zijn tot het uiterste te gaan. Wij gebruiken daarvoor ons eigen gewicht en de turntoestellen die in de zaal aanwezig zijn. Dus heeft iemand kracht tekort om het gewenste resultaat te behalen dan train je op kracht tot het lukt, en durf je iets niet dan helpen wij elkaar die angstgrens te verleggen tot het wel lukken wil. Belangrijk is wel dat alles vrijwillig is en nog belangrijker is dat de sfeer simpelweg gezellig moet zijn.

Wij zijn op zoek naar nieuwe mensen die deze uitdagingen ook wel willen tackelen en die de kick ook wel eens willen meemaken dat je bewegingen kunt uitvoeren die je tot voor kort niet voor mogelijk hield dat jij dat ook nog kon doen. Ons devies is steeds: “Je kunt veel meer dan je denkt, je bent toch geen mietje”. Als voorbeeld staat mij die man voor ogen die op z’n 70e geen salto uit de rekstok durfde te maken maar na een jaar oefenen het toch gewoon doet en daar simpelweg trots op is!

Dus geef jezelf een kans en kom meedoen en verleg je fysieke en psychische grenzen. Op maandagavond tussen 19:15 en 20:15 uur in de gymzaal aan de Mesdaglaan, Hillegom. Voor informatie kan je contact opnemen met Gerrit Segers, segersg@hetnet.nl, 06-11390797.

Aankomende evenementen

Lees ook: