°C
dinsdag 16 juli 2024

schilderijen van Marijke de Bruijn

Marijke de Bruijn ZeegezichtHillegom – In de maanden maart en april exposeert de Haarlemse Marijke de Bruijn haar schilderijen in de Bibliotheek Hillegom.

Marijke de Bruijn tekent en schildert al sinds haar jeugd graag en veel. Ze volgde lessen bij Henk Ames en Hans Scheepers. Zij is een creatieve duizendpoot en volgde vele cursussen op dit gebied. De laatste jaren is Marijke weer volop bezig met schilderen.

In de Bibliotheek Hillegom hangt een keuze uit de zeegezichten die zij schilderde in olieverf. De tentoonstelling is gedurende de maanden maart en april gratis te bezichtigen tijdens openingstijden in de Bibliotheek Hillegom, Sportlaan 1.

Meer informatie: www.bibliotheekzuidkennemerland.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: