Computeranimatie met Stykz

1 min leestijd

Hillegom – Denk je dat het moeilijk is om een animatie te maken? De Bibliotheek organiseert op woensdag 2 maart de gratis workshop Maak een Stykz, waarin je leert hoe je dit moet aanpakken. De workshop vindt plaats van 14:00 tot 16:00 uur in de Bibliotheek Hillegom, Sportlaan 1 te Hillegom. De workshop, georganiseerd in samenwerking met Jongerenwerk Hillegom, is voor iedereen van 9 tot 13 jaar, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. Reserveer online een kaartje via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl

Bedenk een gek verhaal voor Stykz, een figuurtje dat vooral uit stokjes bestaat. Stykz en zijn vriendjes kan je alles laten doen: dansen, springen, vechten, fietsen, voetballen. Met muziek en geluiden of zelf ingesproken tekst maak je de animatie compleet en je kunt hem direct op YouTube zetten.

 

Meer informatie via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl