°C
woensdag 24 juli 2024

Kinderfilm Home

Hillegom Van kas krakers tot de wat onbekendere films, animatie en speelfilm, alles zal gedraaid worden op groot scherm in jongerencentrum Solution aan de Van den Endelaan 7. De zaal gaat op 13 februari om 13.30 uur open en de film begint om 14.00. Voor leden van speeltuin kindervreugd is de entree €1 en niet leden betalen €2. De film is toegankelijk voor de groepen 1 t/m 8. Wij raden de ouders wel aan om eerst even te checken welke film er gedraaid wordt, sommige films zijn misschien te eng voor de allerkleinsten. Houdt er wel rekening mee dat volwassenen i.v.m. de beschikbare plaatsen niet kunnen blijven. Tijdens de pauze krijgen de kinderen ook nog eens chips en limonade gratis!

Deze maand vertonen wij: HOME

De Boov vormen een alienras dat de Aarde kiest als hun nieuwe thuis. Ze verplaatsen alle mensen naar een klein stukje op de planeet en nemen zelf de rest in. Het koppige tienermeisje Tip ontsnapt en ontmoet de irritante alien Oh, die is verstoten door de rest. Samen gaan ze op reis om de mensheid te redden.

De entree is €1 voor leden van speeltuin kindervreugd en €2 voor niet leden. Reserveren is niet nodig. Meer informatie is verkrijgbaar bij Jongerenwerk Hillegom, Richard Grimbergen, 0610704075 of kijk op https://www.facebook.com/jongerenwerkhillegom

Aankomende evenementen

Lees ook: