°C
dinsdag 23 juli 2024

6 jaar Hillegom Online

v.l.n.r. : Ruud, Remco, Nico v.l.n.r.: Sam, Sonja, Barry Christian ontbreekt op de foto.
v.l.n.r. : Ruud, Remco, Nico
v.l.n.r.: Sam, Sonja, Barry
Christian ontbreekt op de foto.

Hillegom – Hillegom Online, de nieuwssite van Hillegom, bestaat dit jaar zes jaar. De website heeft in die tijd een flinke groei doorgemaakt.

op 1 februari 2010 werd Hillegom Online opgericht door Christiaan van Amerongen en Barry Out. Deze twee studenten wilde een nieuwsplatform creëren waarop Hillegommers nieuws en foto’s konden vinden. De eerste paar jaar werd er hard gewerkt aan de naamsbekendheid.

Het afgelopen jaar, 2015, was een groot succes. Het vrijwilligersaantal liep op tot 7 vrijwilligers en de bezoekersaantallen stegen flink. Zoals het spreekwoord “Vele handen maken licht werk” al luidt, bleek dit ook zeker waar. Met z’n alle hebben wij onze schouders eronder gezet en hebben we hard aan de weg getimmerd.  Zo hebben we nieuwe kleding en is er een start gemaakt met de Hillegom Agenda.

Hillegom Agenda
In de eerste jaren van Hillegom Online was er al een agenda. Door andere prioriteiten te stellen kwam deze enkele jaren geleden te vervallen. In 2015 is de agenda weer opgepakt. Wie zegt dat er in Hillegom weinig gebeurt moet maar eens in de agenda kijken. Steeds meer organisaties weten ons ook te vinden waardoor de agenda een goed overzicht geeft van de activiteiten in Hillegom. De agenda is te bereiken via www.hillegomagenda.nl.

Schroom niet uw persberichten voor de website en agenda in te sturen via: redactie@hillegomonline.nl.

bezoekersaantallen t/m januari 2016

Aankomende evenementen

Lees ook: