°C
woensdag 17 juli 2024

Workshop Picozine

Hillegom – Van al je plannen, dromen of wensen maak je een minitijdschriftje, een Picozine, op de computer. Je gaat naar huis met je eigen geprinte magazine. Ben je tussen de 9 en 13 jaar dan kun je meedoen aan deze workshop op woensdag 10 februari, van 14:00 – 16:00 uur, in de Bibliotheek Hillegom, Sportlaan 1 te Hillegom. Reserveer je gratis kaartje online via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl. Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met Jongerenwerk Hillegom.

Wat is jouw droomreis? Bijvoorbeeld op safari gaan in Afrika om leeuwen in het wild te zien? Of een trektocht maken op het Himalaya-gebergte op zoek naar de verschrikkelijk sneeuwman? Of surfen op reuzengolven in de oceaan?

Tijdens de workshop ga je de leukste avonturen verzinnen. Je gaat op zoek naar plaatjes en schrijft teksten. Van je avontuur maak je een minitijdschriftje op de computer. Dan printen, vouwen en met je tijdschrift wegdromen naar verre landen. En laat het aan je ouders zien. Dan krijgen ze er ook zin in!

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: