°C
dinsdag 23 juli 2024

Open Dag Adamas Inloophuis

Nieuw-Vennep – Op zondag 7 februari a.s. opent het Adamas Inloophuis haar deuren voor iedereen die graag een keertje ongedwongen binnen wil kijken en de sfeer wil proeven. De open dag in februari is gekoppeld aan Wereldkankerdag, die jaarlijks op 4 februari is. Op die dag wordt wereldwijd stil gestaan bij kanker. Het thema dat voor dit jaar gekozen is: “Samen maken we het verschil”.

Voor veel mensen is het lastig om een eerste keer over de drempel van het inloophuis te komen. Dat begrijpen we. Daarom staan de deuren van het Adamas Inloophuis op zondag 7 februari open voor iedereen die graag wil weten wat zich achter die deuren allemaal afspeelt. Van 11.00 – 14.00 uur is iedereen welkom voor een rondleiding, een kopje koffie of thee en een lekker hapje. Tijdens de rondleiding kom je o.a. in de yogastudio, het open atelier waar geschilderd wordt,  één van de massagekamers waar een masseur  kleine handmassages geeft en de kidsroom waar kinderen knutselen.  Onze gastvrouwen staan je graag te woord voor vragen over onze activiteiten en wat we voor u of iemand anders zouden kunnen betekenen.

Over het Adamas Inloophuis
Het Adamas inloophuis is een plek waar volwassenen en kinderen met kanker en hun naasten uit de hele regio van harte welkom zijn. Ze kunnen bij het inloophuis terecht voor informatie, lotgenotencontact, therapeutische begeleiding, creatieve en lichaamsgerichte workshops en uiteraard voor een luisterend oor. In het Adamas Inloophuis werken 110 vrijwilligers die 8.000 bezoeken begeleiden. In het oncologiecentrum van het Spaarne Gasthuis werken 10 vrijwilligers die jaarlijks 4.000 bezoeken begeleiden.

Aankomende evenementen

Lees ook: