°C
woensdag 24 juli 2024

Computer-themaochtend

Hillegom – Op woensdag 3 februari 2016 organiseert Welzijn Hillegom wederom een computer-themaochtend rondom het onderwerp “You Tube, Hello Digital”. De computer themaochtend vindt plaats in ontmoetingscentrum ‘t Pluspunt aan het Henri Dunantplein 28 in Hillegom. De ochtend start om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur.

Op deze ochtend wordt uitleg gegeven waar men op moet letten wanneer men films, video’s en muziek op You Tube wilt plaatsen en bekijken. Want eenmaal geplaatst is definitief, internet heeft een groot geheugen. Na de pauze wordt Hello Digital uitgelicht. Een site speciaal voor de jonge senior met een specifiek karakter.

Deelname aan de themaochtend is gratis. Meer informatie is verkrijgbaar bij Welzijn Hillegom, Marian Zirkzee, 0252 – 519700.

Aankomende evenementen

Lees ook: