°C
zondag 14 juli 2024

Nationale Voorleesdagen 2016

Hillegom – Speciaal voor baby’s, peuters en kleuters zijn er in 2016 van 27 januari tot en met 6 februari De Nationale Voorleesdagen. Deze dagen hebben als doel het voorlezen te bevorderen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen. We hebben er een geitje bij, geschreven door Marjet Huiberts en geïllustreerd door Iris Deppe, is gekozen tot Prentenboek van het Jaar 2016. De Bibliotheek nodigt alle kleintjes en hun (groot)ouders uit bij het voorlezen van het bekroonde boek met het verteltheatertje, bij het voorleesontbijtfeestje én het knutselen. Reserveer je gratis kaartje online via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Alle kinderen van 0 tot 6 jaar kunnen tijdens De Nationale Voorleesdagen gratis lid worden van de Bibliotheek en ontvangen dan een geitje als vingerpopje cadeau.

Voorleesontbijt ontbijtfeestje
Peuters en hun (groot)ouders of oppas zijn van harte welkom om lekkere broodjes te komen eten en te luisteren naar VIP’s die voorlezen uit We hebben er een geitje bij.
Woensdag 27 jan | 9:00 – 10:00 uur  | de Bibliotheek Hillegom

We hebben er een kleintje bij! Voorleesuurtje en knutselen
Alle dieren van de boerderij zijn blij: het paard, de koe, de kip, het konijn, en het varkentje. Allemaal komen ze kijken naar het kleine lieve pasgeboren…. Ja, wie is er net geboren op de boerderij? Dat mag jij bedenken en knutselen. Voor kinderen van 4 t/m 6 jaar.
Woensdag 27 jan | 15:00 – 16:00 uur | de Bibliotheek Hillegom

We hebben er een geitje bij! verteltheatertje
Op de kinderboerderij hebben ze er een geitje bij. Mik gaat kijken. Ga jij ook mee?Kom luisteren naar dit verhaal dat wordt voorgelezen met het verteltheatertje. Voor peuters en kleuters.
Woensdag 3 feb | 15:00 – 15:30 uur | de Bibliotheek Hillegom

Kijk voor uitgebreide informatie en adresgegevens op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl en reserveer meteen je kaartje.

Aankomende evenementen

Lees ook: