°C
dinsdag 23 juli 2024

Kinderfilm in Solution

Hillegom – Ook in 2016 gaat de samenwerking tussen speeltuin kindervreugd, OJC Solution en Jongerenwerk Hillegom verder. De maandelijkse kinderfilm zal onder Welzijnskwartier voortgezet worden en op 9 januari is alweer de eerste film. Van kas krakers tot de wat onbekendere films, animatie en speelfilm, alles zal gedraaid worden op groot scherm in jongerencentrum Solution aan de Van den Endelaan 7. De zaal gaat om 13.30 open en de film begint om 14.00. Voor leden van speeltuin kindervreugd is de entree €1 en niet leden betalen €2. De film is toegankelijk voor de groepen 1 t/m 8. Wij raden de ouders wel aan om eerst even te checken welke film er gedraaid wordt, sommige films zijn misschien te eng voor de allerkleinsten. Houdt er wel rekening mee dat volwassenen i.v.m. de beschikbare plaatsen niet kunnen blijven. Tijdens de pauze krijgen de kinderen ook nog eens chips en limonade gratis!

Vierde film van het seizoen: JACK BESTELT EEN BROERTJE

Jack (8) heeft twee moeders, is enig kind en kan totaal niet alleen zijn. Jack’s grootste wens is dan ook een broertje. Maar dit broertje komt er maar niet. Hoe vaak hij zijn moeders er ook om smeekt. Uit protest heeft Jack twee konijnenoren opgezet, die hij pas afzet als zijn moeders hem geven wat hij wil. Als Jack ontdekt dat zijn moeders hem via internet besteld hebben gaat er een wereld voor hem open. Hij kan dus gewoon zelf een broertje bestellen! Dit besef resulteert in een reis vol wonderlijke ontmoetingen met de meest vreemde figuren, waarbij Jack ontdekt dat hij zelf eigenlijk best leuk gezelschap is.

De entree is €1 voor leden van speeltuin kindervreugd en €2 voor niet leden. Reserveren is niet nodig. Meer informatie is verkrijgbaar bij Jongerenwerk Hillegom, Richard Grimbergen, 0610704075 of kijk op www.facebook.com/jongerenwerkhillegom

Aankomende evenementen

Lees ook: