°C
dinsdag 23 juli 2024

Samen met opa of oma film kijken

Hillegom – Weer of geen weer, film kijken is altijd leuk!  Graag met de kleinkinderen op stap? Of vind je het leuk om met opa en oma weg te gaan? Tijdens de kerstvakantie kun je gewoon in Hillegom blijven. De filmochtend vindt plaats op woensdag 30 december in jongerencentrum Solution, Van den Endelaan 7 in Hillegom.

Deze keer zal de familiefilm “Binnenstebuiten” voor veel spanning en gelach zorgen. De film gaat over de elfjarige Riley die met haar familie verhuist van een klein dorpje naar de grote stad San Francisco. Riley laat zich, net als iedereen, leiden door haar emoties: Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet. De emoties wonen in het ‘Hoofdkwartier’, de commandoruimte in Riley’s hoofd, waar ze haar van advies voorzien bij de dagelijkse dingen. Riley en haar emoties hebben moeite om zich aan te passen aan het nieuwe leven in San Francisco, wat leidt tot opschudding in het ‘Hoofdkwartier’. Hoewel Plezier, Riley’s belangrijkste emotie, haar best doet om alles positief te houden, ruziën de emoties over hoe ze het beste kunnen omgaan met een nieuwe stad, een nieuw huis en een nieuwe school. Wat gebeurt er als al je emoties ruzie hebben?

De film is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De film start om 10.30 uur en de kosten zijn € 3,50 incl. een drankje en wat lekkers voor de kinderen. U kunt zo binnen lopen!!

Tot 30 december a.s. in jongerencentrum Solution! Voor meer informatie kunt u bellen met Welzijn Hillegom tel: 519700

Aankomende evenementen

Lees ook: