°C
dinsdag 16 juli 2024

Kerstmuziek én voorlezen tijdens de kerstmarkt

Koekenmannetjes, Foto: PR
Koekenmannetjes, Foto: PR

Hillegom – Luister je mee? Of zing je mee? De negentienjarige Vinca Smit, een pianiste van de Hillegomse Muziekschool speelt op zaterdag 19 december van 10:00 – 10:30 én van 11:00 – 11:30 uur de mooiste kerstmuziek in de Bieb to go in Buon Caffé, Hoofdstraat 84 te Hillegom. Amber, de Voorleesprinses van de Bibliotheek is er ook en komt van 10:30 tot 11:00 uur voorlezen. De muziek en het verhaal zijn gratis te beluisteren.

Vinca heeft al een aantal jaren les bij de Hillegomse Muziekschool. Zij zal sfeervolle muziek spelen zodat je kunt wegdromen bij een kopje koffie. En natuurlijk kunnen de kinderen meezingen of dansen op de mooie sprookjesmuziek. Amber heeft vandaag haar mooiste jurk aan en lijkt precies op Elsa uit de film Frozen.

Meer informatie: www.bibliotheekzuidkennemerland.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: