°C
dinsdag 23 juli 2024

Kerstkaartenactie Scouting Tjarda

Hillegomkerstkaartenactie TjardaAl jaren bezorgen de leden van Scouting Tjarda kerstkaarten binnen Hillegom en Beinsdorp. Dit jaar bezorgen de scouts de kerstwensen op zaterdag 19 december. Voor deze bezorgservice wordt een bijdrage van 0,35 euro per kaart gevraagd.

Van maandag 7 tot en met vrijdag 18 december 17.00 uur kan kerstpost met bestemming Hillegom of Beinsdorp worden ingeleverd bij: Tabakshop Frank Evers, Mariastraat 2; The Read Shop, Hoofdstraat 93 en Plus-Supermarkt, Palet 11.

Bij het inleveren of afhalen van de kaarten dient contant en gepast te worden betaald. Voor een snelle afhandeling kan men de kaarten verpakken in een plastic tas met daarbij een envelop voorzien van naam, adres en telefoonnummer met daarin het gepaste geld.

Ook is het nog steeds mogelijk om de kaarten thuis te laten afhalen; hiervoor kunt u contact opnemen met Agnes Dingemans (06-52854516) of per email via kerstkaarten@tjardahillegom.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: