°C
zondag 14 juli 2024

Kinderfilm: Minions

Dit project gaat inmiddels al het vijfde jaar in en is al deze jaren een groot succes gebleken. In Oktober en November draaien we op de eerste zaterdag de film. Van December tot en met April zitten we op de tweede zaterdag van de maand. Van kas krakers tot de wat onbekendere films, animatie en speelfilm, alles zal gedraaid worden op groot scherm in jongerencentrum Solution aan de Van den Endelaan 7. De zaal gaat om 13.30 open en de film begint om 14.00. Voor leden van speeltuin kindervreugd is de entree €1 en niet leden betalen €2. De film is toegankelijk voor de groepen 1 t/m 8. Wij raden de ouders wel aan om eerst even te checken welke film er gedraaid wordt, sommige films zijn misschien te eng voor de allerkleinsten. Houdt er wel rekening mee dat volwassenen i.v.m. de beschikbare plaatsen niet kunnen blijven. Tijdens de pauze krijgen de kinderen ook nog eens chips en limonade gratis!

Derde film van het seizoen: MINIONS

De Minions bestaan al sinds het begin van de evolutie. Van een geel eencellig organisme zijn ze uitgegroeid tot wezens met slechts één doel: het dienen van de meest ambitieuze schurken. Wanneer hun meesters vernietigd worden besluiten ze zich te isoleren van de wereld en te verkassen naar Antarctica. Ergens in de jaren zestig drijft het ontbreken van een leider hen echter tot waanzin. Ze besluiten daarom een nieuwe te gaan zoeken.

De entree is €1,- voor leden van speeltuin kindervreugd en €2,- voor niet leden. Reserveren is niet nodig. Meer informatie is verkrijgbaar bij Jongerenwerk Hillegom, Richard Grimbergen, 0610704075 of kijk op https://www.facebook.com/jongerenwerkhillegom of www.jcsolution.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: