°C
donderdag 25 juli 2024

Prokkelmiddag

Hillegom – In september is welzijn Hillegom begonnen met de maandelijkse prokkel middag. Een prikkelende ontmoeting tussen mensen met en zonder een beperking. Het bleek een succesvolle formule, en inmiddels komen er veel bezoekers met een verstandelijke beperking naar Solution op de eerste zondag van de maand. Voor een spelletje, een drankje en een stukje gezelligheid. Gezellig is het namelijk op de prokkel middag. Met maandelijks meer dan 30 bezoekers blijkt er voor deze middag veel animo te zijn.

Op 6 december gaan we tussen 14.00 uur en 16.30 uur prokkelen, deze keer met een goochelshow. Vanuit de doelgroep komen steeds meer ideeën en vanuit de organisatie gaan we dan kijken of wij hier iets mee kunnen doen. Iedereen is deze middag welkom dus kom ook eens een kijkje nemen in Jongerencentrum Solution!

De entree is gratis. Meer informatie is verkrijgbaar bij Jongerenwerk Hillegom/Welzijn Hillegom, Richard Grimbergen, 0610704075.

Aankomende evenementen

Lees ook: