°C
donderdag 25 juli 2024

Veilig ondernemen in Hillegom

Hillegom – Het winkelgebied in het centrum van de gemeente Hillegom ontvangt op 25 november haar derde ster van het Keurmerk Veilig Ondernemen. Deze ster wordt uitgereikt omdat de partners (gemeente, ondernemersvereniging, politie en brandweer) intensief samenwerken om de veiligheid in de winkels en in het winkelgebied te vergroten.

Samen werken aan een veilig centrum
De gemeente, ondernemersvereniging InitiatiefRijk Hillegom, Koopcentrum Hillegom, politie, brandweer en het Centrum Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) werken samen om de veiligheid in het gebied rondom de Hoofdstraat en het Henri Dunantplein te vergroten. In 2006 resulteerde dit in de eerste ster. De tweede ster kregen ze in 2009. De komende jaren blijven de partners intensief samenwerken om de veiligheid en het veiligheidsgevoel in het winkelgebied te vergroten.

Keurmerk Veilig Ondernemen
Het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) is een landelijk keurmerk voor bedrijventerreinen en winkelgebieden. Het is een gestructureerde manier om in samenwerking tussen ondernemers, politie, gemeente, brandweer en andere relevante partijen criminaliteit en overlast aan te pakken.

Aankomende evenementen

Lees ook: