°C
dinsdag 16 juli 2024

Workshop ”How to be a model”

Op donderdag 3 december 2015 wordt door de stagiaires van het jongerenwerk Hillegom een workshop gegeven. De workshop met als titel “How to be a model”, zal tussen 20.00 en 22.00 uur plaats vinden. Zij hebben Bente Kuipers gevraagd om de workshop te ondersteunen. Zij heeft ervaring met modellenwerk.

De workshop duurt twee uur en vindt plaats in Solution aan de Van der Endelaan 7 in Hillegom. In het eerste uur worden door Bente Kuipers adviezen gegeven over je houding, hoe te lopen en hoe te kijken. In het tweede uur worden portretfoto’s gemaakt door Roel Lubbers.

Deze foto’s kunnen gebruikt worden voor in een portfolio voor eventueel modellenwerk of voor bijv. Facebook. Belangstellenden voor de workshop kunnen zich aanmelden via r.lubbers@welzijnhillegom.nl Er is voor 15 personen plaats bij de workshop. Alleen komen kijken is ook mogelijk.

Aankomende evenementen

Lees ook: