°C
woensdag 17 juli 2024

Het Eetcafé

Hillegom – Dinsdag 1 december kun je weer aanschuiven bij Het Eetcafé van Open Hof. Het menu bestaat uit drie gangen met dit keer als hoofdgerecht maaltijdsoepen, onder andere erwtensoep. Na het toetje kan er nog koffie of thee gedronken worden.
Het Eetcafé vindt plaats bij Open Hof aan de Raadhuisstraat 3 in Hillegom. Achter de kerk is een ruimte waar mensen elkaar aan de maaltijd kunnen ontmoeten. Bezoekers kunnen nieuwe contacten leggen en zich meer betrokken voelen bij de maatschappij.
De deuren zijn vanaf 17:30 uur open. Het Eetcafé start om 18:00 uur. Aanmelden is nodig en kan tot en met vrijdagavond 27 november via eetcafe@openhof.com of door contact op te nemen met Joyce Sierink per 06-49635437. Dieet wensen kunnen doorgegeven worden. De kosten bedragen 5 euro per persoon, maar mocht dit een belemmering zijn dan kunt u zich toch aanmelden.

Aankomende evenementen

Lees ook: