°C
maandag 15 juli 2024

Hillegomse pieten willen graag op de foto

poster pietenactieHillegom – Zaterdag 14 november komen Sinterklaas en vele pieten weer aan in Hillegom. Dit jaar gaan de pieten extra op de foto met de kinderen voor de Pietenselfie-actie.

Hillegom Online en Bakker Van Maanen hebben met medewerking van Koopcentrum Hillegom deze actie opgezet. De kinderen kunnen de foto waar zij samen met een piet opstaan opsturen. De foto’s kunnen tot 21 november worden ingestuurd naar Hillegom Online. Bakker Van Maanen heeft prijzen beschikbaar gesteld voor de leukste foto’s.

Stemmen
Alle vrolijke plaatjes zullen op de Facebook van Hillegom Online gezet worden. Iedereen kan stemmen op de leukste foto.  De foto met de meeste likes zal de publieksprijs winnen. Daarnaast zal  een jury een top-3 kiezen uit alle ingestuurde foto’s. De prijswinnaars zullen een lekkere prijs krijgen van een bijzondere gast op zaterdag 28 november.

Alle vijftig pieten, die in Hillegom aankomen, kijken uit om met iedereen op de foto te gaan. De foto’s kunnen via fotowedstrijd@hillegomonline.nl worden opgestuurd.

Aankomende evenementen

Lees ook: