°C
dinsdag 23 juli 2024

Mamacafé in de Bibliotheek

Elke eerste dinsdag van de maand is het Mamacafé in de Bibliotheek Hillegom (Sportlaan 1) dé ontmoetingsplek voor (aanstaande) moeders en vaders van jonge kinderen, waarbij ook de baby’s en peuters van harte welkom zijn. Onder het genot van een kop koffie spreken we met elkaar over onze kinderen en over opvoedvragen. Op dinsdag 3 november is het thema ‘geen vraag te gek’ en op 1 december ‘spelen’. Loop gezellig binnen tussen 10:00 en 12:00 uur, je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Voor de kinderen is er ook een leuk programma. Deze ochtenden worden georganiseerd i.s.m. het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Onder het genot van een kop koffie spreken we met elkaar over onze kinderen, hoe ze groter groeien, over de peuterpuberteit, over de Jeugdgezondheidszorg, over de combinatie kinderen en werk, over leuke kinderboeken en over handige tips bij het opvoeden. Maandelijks wordt er een thema ‘in het zonnetje’ gezet. Welke thema’s dit zijn, bepalen de bezoekers vanaf 2016 zelf.

Elke maand wordt een deskundige uitgenodigd.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl of op www.facebook.com/MamaCafeHillegom

Aankomende evenementen

Lees ook: