°C
woensdag 24 juli 2024

Dag van de Mantelzorg 2015

Hillegom/Lisse – Zaterdag 7 november aanstaande wordt de dag van de Mantelzorg gevierd. Op deze dag worden mantelzorgers extra in het zonnetje gezet. Mantelzorgers zorgen langdurig voor een zieke partner, gehandicapt kind, vader of moeder, goede vriend(in) of buur.

De gemeenten Hillegom en Lisse hebben ook dit jaar Welzijn Hillegom gevraagd om deze dag te organiseren. Een feestelijke activiteit voor de mantelzorgers van Hillegom en Lisse. Dit als blijk van waardering voor de belangrijke taak die zij uitvoeren.

De wethouders van Hillegom en Lisse openen deze feestelijke dag om 10.30 uur in het Fioretti College in Hillegom. Na de feestelijke opening gaan de mantelzorgers verschillende workshops doen. Zoals sushi maken, bier proeven, djembe, yoga, bloemschikken, kersthartjes maken en portret tekenen. Tijdens de gezamenlijke lunch is er voldoende tijd om lotgenoten te spreken en ervaringen met elkaar uit te wisselen. De dag duurt tot 15.00 uur.

Mantelzorgers uit Hillegom en Lisse die hiervoor géén persoonlijke uitnodiging hebben ontvangen mogen zich ook aanmelden. Aanmelding is mogelijk tot uiterlijk 27 oktober 2015 bij Welzijn Hillegom 0252 – 519700 of via j.smit@welzijnhillegom.nl

Wanneer het vervoer van en naar de locatie een probleem is kan dit bij aanmelding kenbaar gemaakt worden. Let op: Aanmelding is verplicht.

Aankomende evenementen

Lees ook: