°C
donderdag 25 juli 2024

Concert ‘Belle Voci’

Poster Belle Voci 2015HillegomOp zondagmiddag 8 november a.s. kunt u weer genieten van liederen in uit opera en operette, jazzklassiekers, popsongs en stukken uit films en musicals. Dan geven 20 zangliefhebbers onder de naam ‘Belle Voci’ een concert in theater Het Raam in Hillegom.

Alle deelnemers hebben een of meer jaren professioneel zangles. Zij willen hun stem zo goed mogelijk leren gebruiken en laten graag horen wat zij op vocaal gebied kunnen. Voor sommigen is het de eerste keer dat ze als solist zingen, anderen hebben al ervaring met optreden.

Deelnemers dit jaar zijn: Mascha Borst, Piet Botman, Diewi de Bruin, Marca Bultink, Marianne Buts, Gerard Clemens, Franci Dehing, Ada Delis, André Engel, Frans Groothuis, Janneke Houtman, Cees Jongbloed, Liesbeth Kool, Margareth Philippo, Elisabeth Pielkenrood, Annemieke Reekers, Hetty Verouden, Diddy Visser, Marlies van Werkhoven, Annabel Wildschut en Aad Witteman. Zij worden begeleid door pianiste Oksana Polman-Kresko uit Hoofddorp.

Het repertoire is zeer breed. U krijgt tijdens het concert liederen te horen van Lehar, Mozart, Schubert en andere klassieke componisten. Ook worden aria’s uit opera’s en operettes gezongen. Na de pauze ligt het accent meer op de lichte muziek, met volksliederen, jazzklassiekers, popsongs en stukken uit films en musicals. Het wordt een veelzijdige muzikale middag, waarbij het plezier in zingen voorop staat.

Het concert wordt gehouden op zondag 8 november in theater Het Raam (voorheen Kulturele Raad), Prinses Irenelaan 16, 2181 CZ Hillegom. De zaal is open om 14.00 uur, het concert begint om 14.30 uur en duurt tot ca. 17.00 uur.
De toegang bedraagt € 3,- (kinderen t/m 12 jaar gratis).

Aankomende evenementen

Lees ook: