°C
dinsdag 23 juli 2024

Hillegom Bedank Actie

Bedankactie 1
v.l.n.r. Nely van der Zande, Kees van Rooden en Remco Out

Hillegom- Afgelopen week werd Kees van Rooden bedankt door  Nely van der Zande. Van der Zande had haar buurman via een actie van Hillegom Online bedankt voor zijn vele hulp.

Huub en Nely van der Zande wonen al 42 jaar naast Kees en Cok van Rooden. De twee stellen zijn 30 jaar terug zelfs samen verhuisd om toch buren te kunnen blijven. De meeste buren gaan niet zo goed met elkaar om, maar dat is bij deze buren niet het geval. Een deel van de schutting is zelfs gesloopt zodat ze makkelijker naar elkaar toe kunnen. Kees staat altijd voor zijn buren klaar en daarom hebben ze besloten hem aan te melden voor de Bedankactie van Hillegom Online.

Nely laat weten: “Hij staat altijd voor ons klaar. Met alle klusjes helpt hij ons, we hoeven hem niet eens te vragen. Daarnaast heeft hij veel gedaan van speeltuin Jeugdland en is hij actief als vrijwilliger bij Bloemswaard.” Kees kreeg als bedankje een dinerbon van Eetcafé Zomerzorg en Nely kreeg een mooi bosje bloemen voor haar aanmelden.

Bedankactie 2
v.l.n.r. Nely van der Zande, Kees van Rooden en Remco Out

 

Aankomende evenementen

Lees ook: