°C
zondag 14 juli 2024

Kinderfilm kijken met opa en oma

Graag met de kleinkinderen op stap? Tijdens de herfstvakantie draait de super leuke film “De notenkraak” voor de kinderen. De filmochtend vindt plaats op woensdag 21 oktober aanstaande  in jongerencentrum Solution, Van den Endelaan 7 in Hillegom.

De film gaat over de ondeugende eekhoorn Surly die per ongeluk de wintervoedselvoorraad van alle dieren verbrandt en het hierdoor park wordt uitgezet.

Om zich uit de situatie te redden beraamt hij samen met zijn trouwe rattenvriend Buddy een plan om een notenwinkel te beroven. In de kelder liggen genoeg nootjes om maandenlang van te eten. Maar wanneer het duo ontdekt dat een bende boeven andere plannen heeft met de notenwinkel moeten ze de hulp van de dieren uit het park inroepen. Dit zorgt voor vele spannende en grappige momenten in deze bioscoop hit voor de hele familie!

De film is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. De film start om 10.30 uur. De kosten zijn € 3,50 incl. een drankje en wat lekkers voor de kinderen. Vooraf reserveren is niet nodig.

Voor meer informatie kunt u bellen met Welzijn Hillegom tel: 519700.

Weer of geen weer, film kijken is altijd leuk!

Aankomende evenementen

Lees ook: