°C
woensdag 17 juli 2024

Jazz on Sunday in Villa Flora

Monique van de Keer (foto PR)
Monique van de Keer (foto PR)

Hillegom – Op zondagmiddag 25 oktober is het jazzy vertoeven in Villa Flora. Van 14.30 uur tot 17.30 uur speelt het Villa Flora Huisorkest, alias jazztrio Cees Diepeveen, een gevarieerd repertoire van bebop, bossa nova, ballads en blues.

Als gastsoliste zal Monique van de Keer haar vocale talenten ten gehore brengen. Monique heeft van jongs af aan een passie voor zingen en stond al op 9-jarige leeftijd met haar vader op het podium. Tijdens haar studie aan de Kleinkunstacademie heeft Monique in diverse bands gezongen, waaronder de popbands Nightfood en Sesam. Na de academie volgde een professionele carrière als zangeres en successievelijk kwam de jazzmuziek voor haar in de plaats van de popmuziek. Jazz met haar vaste kwintet Mo with the Flow en optredens met verschillende professionele muzikanten en in diverse samenstellingen.

Op 25 oktober met de Huisband Villa Flora, bestaande uit pianist Cees Diepeveen, op de contrabas Hans Brouwer en het slagwerk wordt bediend door Rob Janse. Geen onbekenden in de jazzscene van de Bollenstreek en graag gezien en gehoord op vele locaties. De leden van het trio verzamelen met elkaar een gevarieerde achtergrond in hun muzikale ontwikkeling en ervaringen. Met zangeres Monique gaat heerlijke easy jazzmuziek gebracht worden rond de openhaard en het restaurant van Villa Flora.

Aankomende evenementen

Lees ook: