°C
dinsdag 16 juli 2024

Mantelzorgcafé over Autisme in het gezin

Hillegom – Autisme is een onzichtbare aandoening die vaak alleen voor naasten zichtbaar en voelbaar is. Tijdens dit Mantelzorgcafé willen we praten over de impact die het ziektebeeld heeft op u en uw gezin. We hebben voor deze bijeenkomst ook een medewerker van MEE uitgenodigd. De medewerker heeft veel ervaring met het begeleiden van mensen/gezinnen met autisme. Spreekt dit onderwerp u aan en wilt u meer informatie of uw ervaringen delen? Kom dan naar het mantelzorgcafé!

Het mantelzorgcafé in Hillegom vindt plaats op woensdag 14 oktober 2015 in ’t Pluspunt, Henri Dunantplein 28 in Hillegom. Het programma start om 19.30 uur en duurt tot uiterlijk 21.30 uur.

Het mantelzorgcafé in Lisse vindt plaatst op donderdag 15 oktober 2015 in ‘t Poelhuys, Vivaldistraat 4 in Lisse. Het programma start 13.30 uur en duurt tot uiterlijk 15.30 uur.

Mocht het tijdstip in de eigen gemeente niet uitkomen dan zijn mantelzorgers van harte welkom in de andere gemeente!

Deelname aan de activiteit is gratis. We vinden het fijn als deelnemers zich van te voren aanmelden. Aanmelden kan via telnr. 0252- 519700 of via info@welzijnhillegom.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: