°C
dinsdag 23 juli 2024

Themamiddag “Hillegom zorgt voor elkaar”

De ouderenbonden: PCOB, KBO en Welzijn Hillegom organiseren de themamiddag “Hillegom zorgt voor elkaar”. De themamiddag vindt plaats op woensdag 28 oktober 2015 in de Hoeksteen, Karel Doormanplein 2 in Hillegom.

Projectcoördinator Lotty Klassen spreekt namens Welzijn Hillegom. Zij vertelt aan de hand van voorbeelden over het project “Hillegom voor elkaar”. De marktplaats voor hulp, klusjes en zorg.

Buurtopbouwwerker Hans van Hinte van Welzijn Hillegom spreekt over de verschillende projecten in de buurten. Ook vertelt hij meer over het pilot project “Buurttalent Elsbroek”. Er wordt gewerkt om bewoners hun talenten en kwaliteiten te laten inzetten voor de buurt en voor elkaar. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen.

De zaal gaat open om 13.30 uur. De themamiddag begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Er is tussendoor een pauze waarin een kopje koffie en thee geschonken wordt.

Deze middag is voor alle belangstellenden van Hillegom en vrij toegankelijk.

Het is mogelijk gebruik te maken van de Welzijn Hillegom bus voor vervoer naar en van de Hoeksteen. Neem contact op met de receptie van Bloemswaard tel: 576500 (maandag t/m vrijdag van 9.00 – 16.00 uur). De prijs voor een retour bedraagt € 3,70.

Aankomende evenementen

Lees ook: