°C
woensdag 17 juli 2024

Theatervoorstelling ROET op het Fioretti College Hillegom

flyer ROET Woensdag 7 en donderdag 8 oktober kregen de brugklassers op het Fioretti College Hillegom een voorstelling te zien van theatergroep ROET. ROET maakt interactieve voorstellingen over respect waar kinderen zelf de hoofdrol in spelen. Een uur lang werd er door de brugklassers ademloos gekeken en geluisterd naar de voorstelling over het maken van keuzes, groepsdruk en pesten.

Het tempo lag hoog. De verschillende korte verhalen waren waarheidsgetrouw en herkenbaar voor de leerlingen die met veel “Oh’s en Ah’s” reageerden. De voorstelling eindigde met de boodschap: “Als je zelf wordt gepest of ziet dat iemand anders gepest wordt, deel dan jouw verhaal met je ouders of met iemand op school”.

Dinsdagavond 13 oktober a.s. wordt op het Fioretti College Hillegom het vernieuwde pestprotocol ondertekend door de voorzitter van de leerlingenraad, de voorzitter van de ouderraad en directeur M. van Buuren.

Aankomende evenementen

Lees ook: