°C
dinsdag 23 juli 2024

streetdance workshop

Foto: PR
Foto: PR

HILLEGOM Jongerenwerk Hillegom organiseert vanaf 14 Oktober elke week tot en met de week van 9 december op de woensdagmiddag een streetdance workshop welke wordt afgesloten met een streetdancebattle feest op 16 december. De workshop zal worden gegeven door wereldkampioene Carmen Schuit. Carmen Schuit is één van de leden van dansgroep D-Fusion. In Augustus is deze groep wereldkampioen Hip-Hop dansen geworden in Glasgow.

Zit jij in de groepen 6 t/m 8 en vindt jij dansen leuk, kom dan gezellig naar deze actieve workshops.

Elke woensdagmiddag zullen er moves aangeleerd worden die helemaal HOT zijn, zodat jullie kunnen meeswingen op de muziek van nu. De workshops worden gehouden van 16:00 tot 17:00 in jongerencentrum Solution aan de Van den Endelaan 7 in Hillegom. Meld je aan bij Solution vanaf 15:30, of mail naar: car.dansen@hotmail.com om zeker te zijn van deelname. . Er is maar plaats voor 20 deelnemers per workshop, als de lijst vol is dan word je ingepland voor de volgende workshop. Hierover word je benaderd via de mail door de organisatie. Meld je dus zo snel mogelijk aan!

Deelname aan de activiteiten is gratis. Meer informatie is verkrijgbaar bij Jongerenwerk Hillegom, Carmen Schuit, 0644395151 of kijk op www.facebook.com/jongerenwerkhillegom of www.jcsolution.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: