°C
maandag 15 juli 2024

Opening Bieb to go Hillegom en Buon Caffé

Op zaterdag 3 oktober om 17:30 uur wordt koffie- en theebar Buon Caffé officieel geopend door wethouder Annechien Snuif. Buon Caffé is gevestigd aan de Hoofdstraat 84 te Hillegom. In Buon Caffé is door een unieke samenwerking de Bieb to go Hillegom gerealiseerd. In het belevingscafé voor lekkere koffie en thee is de bieb aanwezig met een collectie (strip)boeken voor kinderen en volwassenen en met tijdschriften. De collectie kan voorlopig alleen ter plaatse worden ingezien en (nog) niet worden geleend. Ook zijn hier de maandelijkse activiteitenkalender en de brochures van de Bibliotheek op te halen. Buon Caffé en Bieb to go Hillegom zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 – 17:30 uur; zaterdag van 9:00 – 17:00 uur.

Toekomstplannen van de Bieb to go Hillegom: online lid worden en lenen
Binnenkort zal het mogelijk zijn om in Bieb to go Hillegom online lid te worden en boeken en tijdschriften ter plekke te lenen. De Bibliotheek is bezig de Bibliotheek app zodanig te verrijken dat het uitlenen van boeken en tijdschriften in Bieb to go Hillegom mogelijk wordt. Verder is de Bibliotheek erg benieuwd naar de reacties van het publiek. Naar aanleiding van deze reacties kunnen we het concept en onze dienstverlening verder ontwikkelen zodat het aanbod nog beter aansluit op de behoeftes van de Hillegommers.

Meer informatie via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: