°C
dinsdag 16 juli 2024

Maandelijkse kinderfilm

kinderfilm HILLEGOM – De speeltuin is dicht, de zomer is voorbij. Maar dat wil niet zeggen dat er niks meer te doen is! Jongerenwerk Hillegom gaat weer samen met Speeltuin Kindervreugd en jongerencentrum Solution vanaf Oktober de maandelijkse kinderfilm vertonen. Dit project gaat inmiddels al het vijfde jaar in en is al deze jaren een groot succes gebleken. In Oktober en November draaien we op de eerste zaterdag de film. Van December tot en met April zitten we op de tweede zaterdag van de maand. Van kas krakers tot de wat onbekendere films, animatie en speelfilm, alles zal gedraaid worden op groot scherm in jongerencentrum Solution aan de Van den Endelaan 7. De zaal gaat om 13.30 open en de film begint om 14.00. Voor leden van speeltuin kindervreugd is de entree €1 en niet leden betalen €2. De film is toegankelijk voor de groepen 1 t/m 8. Wij raden de ouders wel aan om eerst even te kijken welke film er gedraaid wordt, sommige films zijn misschien te eng voor de allerkleinsten. Houdt er wel rekening mee dat volwassenen i.v.m. de beschikbare plaatsen niet kunnen blijven. Tijdens de pauze krijgen de kinderen ook nog eens chips en limonade gratis!

Eerste film van het seizoen: BIG HERO 6

Big Hero 6 draait om Hiro Hamada, een wonderkind en robotica-expert. Hij raakt betrokken bij een crimineel plan dat de hectische, hightech stad San Fransokyo dreigt te vernietigen. Met de hulp van zijn beste vriend – de robot Baymax – sluit Hiro zich aan bij een team van onervaren misdaadbestrijders om de stad te redden. Gebaseerd op de gelijknamige Marvel comics.

De entree is €1 voor leden van speeltuin kindervreugd en €2 voor niet leden. Reserveren is niet nodig. Meer informatie is verkrijgbaar bij Jongerenwerk Hillegom, Richard Grimbergen, 0610704075 of kijk op Facebook of www.jcsolution.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: