°C
zaterdag 13 juli 2024

Voorleeslunch met burgemeester en voorleeskampioen

Burgemeester Van Erk Hillegom – Donderdag 1 oktober is het Internationale Dag van de Ouderen en om dit te vieren organiseert de Bibliotheek Hillegom in samenwerking met Pluspunt de Nationale Voorleeslunch. Ouderen vanaf 65 jaar uit de gemeente Hillegom worden om 11:30 uur ontvangen met een kopje koffie of thee in de Bibliotheek Hillegom (Sportlaan 1), waarna de burgemeester van Hillegom, de heer van Erk en de voorleeskampioen van Hillegom, Merijn Veneboer gaan voorlezen. De burgemeester leest een speciaal voor deze gelegenheid geschreven verhaal voor en de voorleeskampioen leest het stuk voor waar hij de voorleeswedstrijd mee heeft gewonnen!

Daarna is het tijd voor een heerlijke lunch! De voorleeslunch wordt om ongeveer 13:30 uur afgesloten.

Deelname is gratis, maar u dient zich wel van tevoren op te geven aan de balie in de Bibliotheek of via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

 

Aankomende evenementen

Lees ook: