°C
zaterdag 13 juli 2024

Hill-Billies fotomiddag

Hillegom – Op zondag 27 september houden de Hill-Billies de jaarlijkse kampreünie. Met zijn allen de foto’s bekijken, herinneringen delen, prijzen winnen met de loterij en natuurlijk weer inschrijven voor het aankomende jaar.

De fotomiddag zal worden gehouden op zondag 27 september in Speeltuin Kindervreugd, Prinses Marijkestraat 67, Hillegom en duurt van 15.00 uur tot ongeveer 17.30 uur. De Hill-Billies zijn afgelopen zomer met 49 kinderen en 21 begeleiders naar groepsaccommodatie de Willyhoeve in Bergeijk geweest. In de reis door de tijd is er veel beleefd zoals verschillende spelletjes, verkleedpartijtjes en als weekafsluiting was er een stormbaan. Hier zijn natuurlijk veel foto’s van gemaakt en dat zal weer veel verhalen doen loskomen. Alle foto’s zijn op een DVD gezet, die deze middag uiteraard te koop is.Ook is er een grote loterij, met vele leuke prijzen en als hoofdprijs een gratis kampweek. De loterij zal rond 16.00 uur beginnen. Daarnaast zullen op deze dag de inschrijvingen voor het aankomende kampjaar weer beginnen.En zal er een hint verborgen zijn over het thema van het aankomende kampjaar.

De Hill-Billies gaan in 2016 van zaterdag 16 juli t/m zaterdag 23 juli naar het Brabantse Eersel. We verblijven dan in de moderne groepsaccommodatie “Den Hazelaar”. De kosten bedragen € 125,- per persoon voor een volle week lang plezier en misschien wel nieuwe vriendjes of vriendinnetjes voor het leven. Mocht het bedrag van € 125,- een probleem zijn dan is ook het mogelijk om een (betalings) regeling te treffen. Tot 1 januari 2016 geldt een vroegboekkorting van  € 15,- en betaald men slechts € 110,- euro. Voor meer informatie, filmpjes en foto’s van voorgaande jaren kunt u terecht op www.hill-billies.nl of op http://www.facebook.com/hillbilliesNL

Aankomende evenementen

Lees ook: