°C
maandag 15 juli 2024

Eetcafé Open Hof

Het Eetcafé, een initiatief van Open Hof in Hillegom, opent dinsdag 6 oktober weer haar deuren voor een Mexicaanse avond. Bij Open Hof aan de Raadhuisstraat 3 staan wraps op het menu. Het Eetcafé is bestemd voor mensen die het gezellig vinden om samen met anderen te eten, andere mensen te ontmoeten en om met hen in gesprek te komen. De ontmoeting rondom de maaltijd staat centraal. Leeftijd, gezin of alleenstaand spelen geen rol. Iedereen kan aanschuiven, maar moet zich wel vooraf opgeven. Dat kan tot en met vrijdag 2 oktober via 06-49635437 of eetcafe@openhof.com. Er is een beperkt aantal plaatsen. Vanaf 17.30 uur gaan de deuren van Open Hof open, de maaltijd begint om 18.00 uur. Deelname kost 5 euro. Voor meer informatie openhof.com.

Aankomende evenementen

Lees ook: