°C
woensdag 24 juli 2024

Activiteiten voor jongeren

HILLEGOM – Vanaf september gaat het jongerenwerk Hillegom beginnen met activiteiten voor de groepen 6, 7, en 8 van de basis school. Een doe-middag op elke woensdag middag van 14.00 tot 16.00 en een party voor kids op elke 1e vrijdag avond van de maand van 20.00 tot 23.00 staan er gepland.

DOE-MIDDAG – De woensdag middag staat van 14.00 tot 16.00 in het teken van de zogenoemde doe-middag. De activiteiten, die altijd starten vanuit ojc solution aan de van den endelaan 7, sportpark de zanderij kunnen van alles omvatten. Knutselen, spelletjes, sport, en muziek maken komen aan bod. Maar er zal ook regelmatig een activiteit buiten solution gedaan worden. Aan bod komen o.a.: freegymnastics, verantwoord koken, tennis, kickboksen, jou de boule, tikkertje met hindernissen. Er worden zo nu en dan ook interessante presentaties of workshops gehouden bijv. over reptielen of material arts en een graffiti workshop. Ook kunnen de Kids zelf ideeën en suggesties aandragen. Alles wordt begeleid en gecoördineerd door Richard Grimbergen van het jongeren werk, samen met een aantal vrijwilligers zal er een leuk en leerzaam programma gemaakt worden. De doe-middag heeft geen onbeperkt aantal deelnemers en daarvoor raden wij aan om aan te melden. Via 06-10704075 of richard@jcsolution.nl kan er aangemeld worden. A.u.b. de naam van het kind vermelden bij het aanmelden. Er kan op de middag zelf vanaf 13.30 bij Solution ook nog aangemeld worden, echter VOL=VOL. Meedoen aan de doe-middag is helemaal gratis en de kids krijgen uiteraard wat te drinken aangeboden.

DISCO – Op elke 1e vrijdag van de maand zal er tussen 20.00 en 23.00 een grote party voor kids gehouden worden in ojc solution. Deze disco voor de groepen 7, en 8 is een maandelijkse happening die je niet mag missen. Elke 1e vrijdag van de maand gaan de deuren van de grote zaal open om uit je dak te gaan op lekkere muziek. Met een mooie licht show en een goede dj is dansen verzekerd. De entree is gratis en bij binnenkomst krijgt iedereen een muntje voor een gratis drankje!

Deelname aan de activiteiten is gratis. Meer informatie is verkrijgbaar bij Jongerenwerk Hillegom, Richard Grimbergen, 0610704075 of kijk op www.facebook.com/jwhillegom of www.jcsolution.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: