°C
dinsdag 16 juli 2024

Open Dag SV Hillegom

De schoolvakanties zitten er op en de kinderen gaan niet alleen weer naar school, maar bij de diverse sportclubs beginnen de trainingen ook weer. Ook bij SV Hillegom zijn de eerste voetbaltrainingen alweer achter de rug en zijn de eerste oefenwedstrijden met wisselend succes gespeeld.

Aan het begin van het seizoen willen ook veel jongens en meisjes met voetballen beginnen. Omdat ze nog moeten ontdekken hoe leuk het voetballen is organiseert SV Hillegom op zaterdag 29 augustus een Open Voetbal dag op sportpark de Zanderij.

Alle jongens en meisjes van 4 t/m 6 jaar en ouder kunnen aan de Open Dag meedoen. Vanaf 09.00 uur tot 10.00 uur kunnen de kinderen zich aanmelden en de dag gaat om 09.30 uur van start. Ongeveer 11.00 uur zal de open dag afgelopen zijn.

Jongens en meisjes van 7 jaar en ouder kunnen om 9.30 uur komen voor een echte voetbaltraining en deze voetbaltraining duurt ook tot ongeveer 11.00 uur.

Tijdens de Open Dag is er van alles te doen. Zo kunnen de jongste deelnemers laten zien hoe goed zij kunnen schieten, of zij de bal precies in de juiste gaten van het doel kunnen mikken en schieten ze een paar penalties op een keeper. Er zijn ook een paar spelletjes die minder met voetballen te maken hebben, maar wel erg leuk zijn. Jongens en meisjes vanaf 4 jaar die er zelf willen achterkomen hoe leuk het voetballen is, moeten zaterdag 29 augustus om 9.00 uur naar sportpark de Zanderij komen!

Aankomende evenementen

Lees ook: