°C
donderdag 25 juli 2024

Fietsen en wandelen met Vrienden van Oud Hillegom

Stichting Vrienden van Oud Hillegom heeft voor juli en augustus nog een aantal interessante uitjes op het programma staan. Behalve dat deze activiteiten op de homepage van website www.vriendenvanoudhillegom.nl  zijn in te zien, lichten we ze graag hierbij toe.

Kunst-fietsroute op woensdag 12 augustus
Eerdere edities van deze fietstroute werden enthousiast ontvangen en daarom hebben we de kunst-fietsroute ook in 2015 weer op het programma gezet. Op deze avond vertrekken we om 19.00 uur bij de Grote Pomp in het centrum van Hillegom. Gids Hans van de Reep leidt ons langs allerlei Hillegomse kunstwerpen, waarvan enkele niet-alledaags zijn. Er kunnen maximaal 30 personen mee met deze fietstocht en de kosten bedragen € 3,00 per persoon.

Fietstochten “In de voetsporen van mijn opa” op 8 augustus
Nog tweemaal gaan we met (groot)ouders en (klein)kinderen op de fiets een rondje Hillegom doen, waarbij we verrassende bezoeken afleggen. De laatste twee fietstochten bieden we geheel gratis aan en beloven de serie mooi af te sluiten!

We starten op deze zaterdagen om 14.00 uur bij de Grote Pomp en sluiten rond 16.00 uur af.

Aanmelden kan via uitjes.van.SVvOH@gmail.com, telefonisch op nummer 505454 (alleen op dinsdagavond van 19.30-21.30 uur) of door een klein briefje in de groene postbus met naam en telefoonnummer  bij Kerkplein nr. 1  te doen.

Aankomende evenementen

Lees ook: