°C
maandag 15 juli 2024

Open Huis bij Hillegomse Muziekschool

samenspel dwarsfluit De maand juni is op de Hillegomse Muziekschool een samenspeelmaand. Tijdens deze maand spelen de leerlingen samen in een groep met verschillende instrumenten. Muziek maken doe je immers niet alleen!

Zaterdag 4 juli is er van 13.00 tot 16.00 weer een Open Huis op de Hillegomse Muziekschool.  Tijdens deze middag is er van alles te doen in en om de muziekschool! Er is een informatiemarkt met informatie over het cursusaanbod van de muziekschool, de Hillegomse Harmonie Kapel, Crescendo, BSO Wonderland en Musicallin. Voor iedereen die graag eens een instrument wil komen uitproberen is er de mogelijkheid om onder leiding van één van de docenten een korte instructie- en probeersessie te volgen.

Daarnaast zijn er de hele middag optredens van o.a. samenspeelgroepen van de samenspeelweken, bands van de bandschool, de klezmergroep en het Hillegomse Muziekschool Ensemble. Het opleidingsorkest van de Hillegomse Harmonie Kapel opent de middag met twee optredens buiten op het plein van het Fioretti College.

Voor de kinderen is er een speciaal programma met workshops waarin zijn kunnen kennismaken met het nieuwe aanbod van kindercursussen dat vanaf september van start zal gaan. Kennismaken met deze cursussen kan tijdens een workshop om 14.30 en 15.30. Deze workshops zijn bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar en worden gegeven door de nieuwe docent, Jeroen Bijl. Ook kun je om 13.30 uur samen met je baby of peuter meedoen met een workshop Muziek op Schoot. BSO Wonderland is aanwezig om tussen het muziek maken door met de kinderen te knutselen.

Meer informatie: www.hillegomsemuziekschool.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: