°C
dinsdag 16 juli 2024

Huldiging Sportkampioenen

Sportkampioenen 2015 Woensdag 1 juli 2015 heeft de eerste “huldiging sportkampioenen Hillegom” plaatsgevonden. De huldiging is georganiseerd door de gemeente Hillegom, SportSupport en Hillegom in Beweging.

In de verzengende hitte werden alle sporters onder de 18 jaar met familie en vrienden tussen 18.30 -19.00 uur welkom geheten bij SV Hillegom. Iets later dan in het programma vermeld kon er gestart worden. Speaker Alex Nelissen gaf als eerste het woord aan wethouder sport Frits Roelfsema voor de officiële opening. Daarna was het tijd voor de spectaculaire openingsact van het duo Lola & Denise van Dylana’s Dance Center.

Inmiddels stond de wethouder klaar om alle sporters/teams de presentjes en oorkondes te overhandigen. Alle sporters/teams werden één voor één naar voren geroepen en dit ging natuurlijk samen met lovende woorden, felicitaties en een fotomoment.

Voor de uitreiking van de FairPlay Bokaal werden burgemeester Arie van Erk en buurtsportcoach Paul de Bree uitgenodigd om op het podium te komen. Paul vertelde wat over de FairPlay bokaal waarna de drie genomineerden Elin Berg, Quintin van Ekkendonk en Daan de Vries naar voren mochten komen. Deze drie kanjers zijn natuurlijk niet zomaar genomineerd en na het voorlezen van de motivaties was het aan de burgemeester te onthullen wie er met de felbegeerde bokaal naar huis zou gaan. Alle drie de genomineerden kregen naast een presentje een cadeaubon, en het was Daan de Vries die met de welverdiende bokaal naar huis ging.

Nadat alle sporters/teams onder de 18 jaar gehuldigd waren en D-Force (Dylana’s Dance Center) had opgetreden was het tijd voor alle sporters/teams boven de 18 jaar. Ook zij werden één voor één naar voren geroepen gepaard met lovende woorden, felicitaties en een fotomoment.

Vlak voor de afsluiting was het tijd voor de “sportvrijwilliger(s)” van deze huldigingsavond. Hiervoor mocht de 55 plus commissie van de Hillegomse Tennis vereniging op het podium komen. De vrijwilligers in deze commissie organiseren voor de vereniging veel activiteiten en verdienen het volgens aanmelder Marco van Trigt (HTC) om in het zonnetje gezet te worden.

Wij willen alle vrijwilligers, sporters/teams hierbij nogmaals complimenteren met de prestatie(s) in het afgelopen jaar, veel succes wensen in het komend jaar en hopelijk tot zien in 2016!

Aankomende evenementen

Lees ook: