°C
dinsdag 16 juli 2024

Vijf jaar hoofdredacteur van Hillegom Online

Beste bezoekers van Hillegom Online,

Chris1Vijf jaar ben ik met veel plezier actief geweest binnen het bestuur en als hoofdredacteur van Hillegom Online. Het opstarten van Hillegom Online, de eerste ideeën verwezenlijken, het logo vormgeven en de verschillende brainstorm sessies, vond ik geweldig! Ook het schetsen van een nieuwe vormgeving van de nieuwe website en acties heb ik met enthousiasme gedaan. Helaas moet ik door tijdgebrek mijn taak binnen het bestuur van Stichting Hillegom Online neerleggen. Tevens blijf ik niet actief als vrijwilliger.

Ik bedank graag de redactie, de vrijwilligers en de bezoekers voor de geweldige vijf jaren!
Met vriendelijke groet,

Christiaan van Amerongen

Aankomende evenementen

Lees ook: