°C
woensdag 24 juli 2024

Man met geweld van zijn auto beroofd

De auto werd kort na de melding op de Waverenstraat aangetroffen Hillegom – Een 26-jarige Hillegommer is zaterdag 13 juni om 22.00 uur met geweld van zijn auto beroofd door twee mannen.

De bestuurder reed over de Sixlaan in de richting van de Stationsweg toen hij ter hoogte van de bosjes ineens twee mannen zag. De mannen kwamen vanaf de Stationsweg aangelopen en wenkten hem. Op het moment dat de bestuurder stopte bij de mannen werd hij bedreigd met een vuurwapen en beroofd van zijn auto. Ook zijn telefoon werd meegenomen. De auto werd kort na de melding op de Waverenstraat aangetroffen. Meerdere politie-eenheden hebben het gebied afgezet voor een zoekactie met assistentie van politiehonden en een politiehelikopter. Er werd ondermeer gezocht in het maisveld langs de Pastoorslaan. De zoekactie leidde echter niet tot aanhoudingen. De politie doet verder onderzoek en verzoekt getuigen zich te melden bij de recherche via 0900- 8844.
Signalementen:
Man 1
25 á 30 jaar
lichtbruine huidskleur
ongeveer 185 cm
normaal postuur
donkere kleding (jas tot op de heup)
donkere pet

Man 2
25 á 30 jaar
donkere huidskleur
ongeveer 188 cm
slank postuur
kort zwart kroes haar

Aankomende evenementen

Lees ook: