°C
donderdag 25 juli 2024

Open concert Popkoor

Popkoor Hillegom Op zaterdag 13 juni a.s. geeft het Popkoor Hillegom een Open Concert in Jongerencentrum Solution in Hillegom. Het koor (voor jongeren van 15 t/m 30 jaar) is begin januari 2015 gestart met de repetities en heeft inmiddels een gevarieerd repertoire ingestudeerd. Inmiddels hebben zij ook drie optredens verzorgd en sluiten zij het seizoen af met een vierde openbaar optreden.

Dit bedoeling van dit Open Concert in Jongerencentrum Solution, van den Endelaan 7 in Hillegom is gratis en voor iedereen toegankelijk. Tijdens het concert wordt een groot gedeelte van het repertoire gezongen en kunnen alle muziekliefhebbers kennismaken met dit jonge enthousiaste koor.

Het concert begint om 21.00 uur en de zaal is om 20.30 uur open. Na afloop van het concert is er een afterparty (ook in Solution) met muziek van de band Ska Zuster,Nee Zuster.

U bent van harte welkom bij dit gevarieerd avondje muziek.

Aankomende evenementen

Lees ook: