°C
donderdag 25 juli 2024

Succesvolle verkoop eerste fase nieuwbouwproject Ringoevers Hillegom zorgt voor nieuwe Beekwoningen in verkoop

Woensdag 20 mei 2015 – startte de inschrijving voor 7 nieuwe Beekwoningen aan het water in nieuwbouwproject Ringoevers in Hillegom. In maart j.l. gingen de eerste 52 woningen van Ringoevers in verkoop. Van deze fase is inmiddels circa 60% verkocht. De vrijstaande woning en de tweekappers aan de Hillegommerbeek zijn – op één na – uitverkocht. Vanwege dit succes gaat BuildingTwenty4 vandaag starten met de inschrijving voor 7 nieuwe woningen aan de beek. Dit veld bestaat uit een vrijstaande woning, een twee-onder-een-kap woning en een vier-onder-een-kap woning.

De inschrijving voor de 7 woningen aan de beek sluit maandagochtend 1 juni om 10:00 uur. “Er was heel veel animo voor de eerste beekwoningen die in maart in verkoop zijn gegaan. De woningen zijn erg in trek, omdat ze allemaal een tuin op het zuiden hebben én aan het water liggen. Op één woning na zijn ze allemaal verkocht. Door de vele aanmeldingen hebben we toen veel mensen moeten telleurstellen. Dat is voor ons de reden om nu gelijk de volgende 7 woningen in verkoop te brengen,” vertelt Monique Andersen – verkoopmanager HBB Groep – enthousiast, “Het verkoopcentrum aan de Meerlaan gaat ook komende week weer open, zodat mensen daar terecht kunnen voor vragen.”

Het verkoopcentrum Ringoevers – Meerlaan 222 Hillegom – is woensdag 27 mei en vrijdag 29 mei open van 15:00 tot 18:00 uur. Zaterdag 30 mei is het verkoopcentrum open van 13:00 tot 16:00 uur. Hier staat de maquette, hangen de verkooptekeningen aan de wand en is de makelaar aanwezig voor eventuele vragen. De nieuwe verkooptekeningen, de technische omschrijving, het inschrijfformulier en de prijslijst zijn ook te vinden op de website www.ringoevers.nl/woningaanbod . Hierop is ook de film van de toekomstige woningen te zien.

Ringoevers is een project van BuildingTwenty4, een consortium bestaande uit de ontwikkelende bouwers HBB Groep (o.a. Huib Bakker Bouw), De Geus Bouw en Aannemingsbedrijf K. Dekker.

Aankomende evenementen

Lees ook: